Get Adobe Flash player

ELSŐ HÍRLEVÉL

Kedves Futók!

Talán már sokan észrevettétek, hogy versenyünknek új honlapja van:

www.kaposvardombjai.hu

Már lehet nevezni is! A honlapról indulva a nevezés fülecskére kattintva a megjelenő link utasításai szerint. Sőt december végéig kedvezményes nevezési díjért tudtok jelentkezni!

Most a legfontosabb dolog az, hogy már előre lássátok a verseny hétvégéjét és tervezni tudjatok. Ne csak vasárnapra gyertek!
A versenyünk szerves része a hagyományos Kaposvári Dorottya- és Farsangi Napoknak. Gyertek szombaton és élvezzétek a programokat, illetve ismerkedjetek meg kedves városommal! Már 12 órától várunk Benneteket!
Újra lesz belvárosi séta és tárlatvezetés, farsangi felvonulás, deda-égetés, táncház, bolondesküvő, színházi előadás, kedvezményes fürdőbelépő, tésztaparti, farsangi buli krampampuli kóstolóval...
Javaslom, hogy lakjatok a város legújabb középiskolás kollégiumában, 4 ágyas szobákban (két szobánként fürdőszoba). Ugyanitt rendezzük be a szombati versenyközpontot és itt tartjuk a krampampuli bulit is. A szállás reggelivel együtt nem lesz több mint 4000 Ft/fő. Még tárgyalok a legkedvezményesebb ár érdekében. Már eddig is itt laktatok a legtöbben és mindenki elégedett volt vele. Nagy, ingyenes parkolója van. Gyalog mindössze 15-20 perc a belváros, ahol a farsangi rendezvények vannak.

Ha tetszik, akkor e-mailban tudjátok foglalni nálam.
Természetesen továbbra is vár Benneteket a főtéren (Kossuth tér, a rajt és a cél helyszíne) a Kapos Hotel (www.kaposhotel.hu).

Van egy kedvenc panzióm: a Deseda Panzió (www.desedapanzio.hu) nyugodt környezetben a futóedzéseim helyén a Deseda-tónál, az eXtremeMan113 versenyközpontjától 3 percre.

Ez utóbbi szállásokat önállóan, Nektek kell direktben foglalnotok, de hivatkozzatok rám és a versenyre nyugodtan.
Készüljetek! "A hideg tesz keménnyé" - mondta a hóember.

A további részletekről újabb hírlevelekben írok!

Péter Attila